Kérlek, olvasd el figyelmesen az alábbi tudnivalókat!

Az Eladó (Szolgáltató):

Ér Adrienn (adószámos magánszemély)
Címe: 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 31. Fsz. 3.
Adószám: 72491388-1-41
Telefonszám: 70/253-8806
E-mail cím: erecske(@)gmail.com


A vevő/megrendelő:

Az cég vagy természetes személy, aki írásbeli megegyezés során megrendelte Szolgáltató valamelyik szolgáltatását.

Weboldal címe:
www.ertekesitoweboldalak.hu

Megrendelés:

Az oldalon vagy bármely megadott elérhetőségemen kérhetsz árajánlatot. A munkát azután kezdem el, hogy mindenről megállapodtunk.

Vételár, fizetési feltételek

Mindenkor e-mail váltás során állapodunk meg róla. Szerződéskötéskor, előre kérem az összeg felét (foglaló), és a munka befejezésekor a fennmaradó összeget. Számlát természetesen tudok adni. (nulla áfás számlát állítok ki, mivel alanyi adómentes vagyok)

Affiliate program

Annak a személynek, aki hoz nekem 3 olyan vevőt, akik megrendelik és lefoglalózzák az értékesítő weboldal szolgáltatásom, az jogosulttá válik egy díjmentes profi, alap értékesítő weboldalra (165 000 Ft értékben). Jutalékot nem fizetek, ezért csak olyanok vehetnek részt a programban, akiknek megfelel a weboldal jutalomként.

 

Fizetés:

Megállapodás szerint, általában banki átutalással történik.

 

Teljesítési feltételek, határidők, garancia:

A határidőt minden esetben előre egyeztetjük, és én igyekszem teljesíteni. Ha rajtam kívülálló okok miatt csúszik a teljesítés, azt mindenképp jelzem.

Garancia: Az elkészült oldalra 3 hónap garanciát vállalok. Az ezen az időszakon túl felmerülő hibák kijavítása megegyezés szerinti díj fejében történik.  Az egyes programok frissítéseit a havi karbantartás szolgáltatás keretében végzem.

 

Visszalépés, elállás

A megrendelő (azaz Te) a szerződéstől 8 munkanapon belül (beleértve a 8. munkanapot is) indoklás nélkül elállhatsz. Ennek módjáról a távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezik. – A szerződés a megállapodás pillanatától él, amikoris egyeztettük, hogy pontosan mire van szükséged, és az mennyibe fog kerülni. Erről küldök neked egy összefoglaló e-mailt, és ez a szerződés kezdete. Tehát az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor ezt az összefoglaló e-mailt megkaptad. – Elállási nyilatkozatod a Szolgáltatói adatok között feltüntetett telefonszámon,  vagy e-mail címen közölheted. A 8 napon túli elállás esetén semmilyen előleg vagy befizetett összeg nem jár vissza.

 

Nemteljesítés:

Amennyiben a munka végeztével nem történik meg a fennmaradó összeg kifizetése, akkor a kész weboldalt addig visszatartom, amíg a pénzügyi része teljesítésre nem kerül. Amennyiben én nem teljesítem a megállapodást, úgy nekem nem jár pénz.

 

Vitás esetek rendezése, jogi kitételek

Vitás kérdésekben szerződő felek törekednek a minkét szerződő fél előnyét figyelembe vevő permentes megegyezésre.

A szerződéskötés helye minden esetben a Szolgáltató (Ér Adrienn) országa, azaz Magyarország.

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az ÁSZF-et bármikor megváltoztassa. Köteles azonban a változtatást közzétenni honlapján.

Bármely esetleges jogvita esetére a felek – hatáskörtől függően – kikötik a Fővárosi Bíróság, avagy a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét.